fitxa header generated in 0.7924 seconds
">

Afegeix el teu negoci a Bcn.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Vilanova i la Geltrú, Reus, Tarragona, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Alcanar.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

Afegeix el teu negoci
Twitter Facebook Google Plus Pinterest Instagram
Coses a fer
a Barcelona
Home » Barri Gòtic » Professionals » Escola d’idiomes » BCN LIP Language School

BCN LIP Language School

5/5
2 vots
General
Descripció
Galeria
Ubicació
Opinions
Compartir
Més

Presentació

Des de l'inici de la nostra activitat, hem ampliat dia a dia la nostra oferta d'idiomes i activitats. Gràcies al nostre èxit i la resposta dels nostres alumnes, hem crescut entenent les expectatives i necessitats en l'aprenentatge de l'idioma. BCNLIP és una escola moderna per les seves instal·lacions i mètodes d'ensenyament, però tradicional pel seu esperit familiar i les seves estructures centenàries.

Per a nosaltres, cadascun dels nostres estudiants és especial i per això ens adaptem al màxim al seu ritme d'estudi i disponibilitat horària. Per a molts dels nostres alumnes, BCNLIP no és només una escola d'idiomes sinó una experiència vital, un lloc on han après de forma profitosa i humana.

Què significa LIP?

Language Immersion Programs - Programes d'Immersió Lingüística

BCNLIP Language School és una escola d'idiomes que va ser fundada l'any 2008 per Sofia Parent Bústia, directora del centre.

El nostre nom, BCNLIP, recull en poques paraules la filosofia d'ensenyament que volem impartir: Barcelona Language Immersion Programmes (Programes d'Immersió Lingüística). Programes on l'estudiant aprèn vivint la llengua en tota la seva magnitud.

Cursos

Aprendre un idioma és una de les millors "inversions" a nivell personal i professional que es pot realitzar a la vida. Parlar més d'una llengua correctament és, avui dia, un requisit fonamental per al món globalitzat en el qual vivim. Si t'estàs plantejant l'aprenentatge d'una altra llengua, BCNLIP és la millor opció: professors nadius altament qualificats en un ambient internacional immillorable per a la ubicació de l'escola i el tracte amb estudiants estrangers d'espanyol i català als quals podràs conèixer en festes de la escola i activitats d'intercanvi lingüístic.

Més informació sobre els nostres cursos aquí.

Rutes i esdeveniments

Com ja hem comentat a la nostra filosofia d'ensenyament, la llengua és un compendi de múltiples factors: història, cultura, política, art, geografia ... En BCNLIP no dividim el context on neix i creix una llengua, sinó que ho fusionem en els nostres programes com part de l'aprenentatge. És a dir, a diferència d'altres escoles d'idiomes, les activitats no s'ofereixen com una opció separada sinó que estan integrades com una sessió més dins dels programes intensius. L'estudiant tindrà l'oportunitat de gaudir d'una oferta variada d'activitats que variarà segons el mes.

  • Ruta jueva
  • Ruta romana
  • Ruta del carrer Avinyò
  • Ruta gastronòmica
  • Ruta dels fantasmes
  • Ruta Gaudí
  • Classe de cuina
  • Visita a Los Encantes

Més informació.

Ubicació al mapa

Clica per ampliar

Excursions

MONTSERRAT-SITGES: Visita al Monestir de Montserrat al matí i el poble de Sitges a la tarda.

MUSEU DALÍ-CADAQUÈS: Visita el museu Dalí a Figueres al matí i descobreix el poble de Cadaquès a la tarda.

PAELLA AL DELTA DE L'EBRE: Recorre les increïbles platges i originals pobles que envolten el parc natural del Delta de l'Ebre i gaudeix d'una autèntica paella.

Més informació.

Adreça & Contacte

C/Avinyó 50, Barcelona
Telèfon: 933 18 65 91
info@bcnlip.com
Contactar
“”

Escriu una opinió

CAPTCHA code

Facebook