fitxa header generated in 0.7592 seconds
">

Afegeix el teu negoci a Bcn.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Vilanova i la Geltrú, Reus, Tarragona, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Alcanar.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

Afegeix el teu negoci
Twitter Facebook Google Plus Pinterest Instagram
Coses a fer
a Barcelona

Ediciones GA

General
Descripció
Galeria
Ubicació
Opinions
Compartir
Més

Edicions GA

L'objectiu d'Edicions G & A és doncs, en definitiva, el de difondre i promoure la realitat artística espanyola tant a nivell europeu com internacional. Per aquestes raons vam presentar especial atenció a la qualitat de les obres reproduccions i tractem de facilitar la major quantitat de dades biogràfiques, referències, tècniques, per considerar-les d'interès per al lector.

En Edicions G & A hem desenvolupat la gamma de Trobades Amb L'Art Actual, amb ferma intenció de fer gaudir al públic de les pintures i escultures dels millors artistes espanyols.

Hem sabut posar tota la nostra experiència, així com la nostra més estricta professionalitat al servei dels incondicionals apreciadores l'art, donant l'exclusiva oportunitat de triar entre un ampli nombre d'artistes.

En Edicions G & A tots els articles destinats al servei dels nostres llibre han estat acuradament destinats per unir uns principis bàsics de la nostra filosofia, que són la estèrica i la funcionalitat.

Així hem triat per a la representació final del nostre llibre, una sèrie d'articles exclusius de la marca, com pot ser el paper d'interiors, fabricació especial, gramatge en paper, portada i interiors, teles de cobertes i altres articles que ratifiquen de forma exclusiva el concepte.

Ubicació al mapa

Clica per ampliar

Adreça & Contacte

Bulevard Dels Antiquaris. Passeig De Gràcia 55 - 57 (botiga 57)
Telèfon: 932153811
Contactar
“”

Escriu una opinió

CAPTCHA code

Facebook