fitxa header generated in 2.0613 seconds
">

Afegeix el teu negoci a Bcn.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Vilanova i la Geltrú, Reus, Tarragona, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Alcanar.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

Afegeix el teu negoci
Twitter Facebook Google Plus Pinterest Instagram
Coses a fer
a Barcelona
Home » Eixample » Botigues » Bulevard dels Antiquaris » Fernando Suárez

Fernando Suárez

General
Descripció
Galeria
Ubicació
Opinions
Compartir
Més

Biografia

Fernando Suárez és un artista polifacètic que va començar en el camp del disseny. Treballant amb diversos tipus de materials i provant diferents tècniques, després va trobar en les arts plàstiques la millor expressió per a la seva creativitat. Planteja nous horitzons formals i noves solucions tècniques, amb la intenció de simplificar i sintetitzar formes i volums.

Amb una cal·ligrafia molt personal, investiga les relacions entre la forma tridimensional i la superfície plana, creant amb acrílics còncaus, xapes de metall, de metacrilat, i altres materials interessants. En les seves realitzacions temàtiques - cavalls i bous - percebem la força i lleugeresa de les seves línies, plenes de vigor i moviment. Detalls divertits també es combinen amb la subtilesa del seu traç, revelant un sentit d'humor graciós en treballs d'exquisida potència estètica. Realitza individuals a Mònaco (1988); Brussel·les (1990/91/99/2011); Hamburg (1990); Poligny (1994) i Strasbourg (1994); Buenos Aires (1994); Rio de Janeiro (1988/92/93/99/2003/04/05), Barcelona, ​​(2005/2006/07/08/09/10), i col·lectives a Madrid (2009/10), Singapur (2010), Paris (2009 i 2011) i Brussel·les (2011 i 2014). És autor dels llibres Juanita Fortuna I i II, sèrie de contes humanistes inspirats en el seu personatge escultòric "Juanita Fortuna". Juanita Fortuna és també una obra pública que integra el patrimoni del Museu Alcalá d'Henares a Madrid (Espanya). El 2007 obre el seu propria galeria-estudi a Sitges. Des de 2008 és representat per Mulan Gallery a Singapur. El 2011 obre la seva segona galeria, Espai Fernando Suárez, a la ciutat de Barcelona.

La seva trajectòria artística el porta de l'aprenentatge autodidacta de tècniques tradicionals fins experiències amb materials innovadors, considerant el buit (escultura a filferro) i buscant sempre el traç essencial.

Darrerament es dedica a crear pintures utilitzant les tècniques del grafitti, a partir d'una lectura sofisticada d'un "art urbà". Crida aquesta sèrie de pintures: "abstracionismo urbà". Desarrola també una sèrie de pintures a l'oli, del seu personatge escultòric "Juanita Fortuna".

Ubicació al mapa

Clica per ampliar

Adreça & Contacte

Bulevard Dels Antiquaris. Passeig De Gràcia 55 - 57 (botigues 3 I 4)
Telèfon: 932723573
Contactar
“”

Escriu una opinió

CAPTCHA code

Facebook