fitxa header generated in 5.3914 seconds
">

Afegeix el teu negoci a Bcn.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Vilanova i la Geltrú, Reus, Tarragona, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Alcanar.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.
Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

Afegeix el teu negoci
Twitter Facebook Google Plus Pinterest Instagram
Coses a fer
a Barcelona
Home » Eixample » Professionals » Teràpies naturals » El racó de la rosa

El racó de la rosa

General
Descripció
Galeria
Ubicació
Opinions
Compartir
Més

Qui som?

El racó de la rosa, herbodietètica és un somni fet realitat. Darrere el taulell hi trobem a la seva propietària. Volia combinar les seves dues grans passions: les plantes i ajudar als altres. Aquest petit racó de món que, lluny d’estar amagat, s’obre a tothom qui hi vol entrar, va ser la resposta.

Botànica per afició, s’ha format en aquesta especialitat a les Universitats de Girona (llicenciada en Biologia) i de Barcelona (Màster en Biodiversitat vegetal). Ha treballat al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i ha col·laborat amb l’hort escolar de l’Escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet.

De família de metges, l’altra gran vocació de la Rosa és la de posar el seu coneixement i el seu temps al servei dels altres. El seu coneixement de les plantes i les seves propietats són una eina que complementa la seva vocació.

Quan va arribar a les mans de la Rosa la possibilitat de fer-se càrrec d’aquesta botiga ho va veure clar. No ho sabia, però era el que estava esperant. L’1 de setembre de 2015 el somni es va fer realitat i El racó de la rosa va obrir les seves portes, fins avui.

 

Ubicació al mapa

Clica per ampliar

La botiga, més que una herbodietètica.

El Racó de la Rosa, va néixer amb vocació de botiga de barri, al servei de les persones i sense perdre de vista el món on es troba, tan gran i tan petit alhora. Com a botiga hi podeu trobar productes de grans famílies: Fitoteràpia, alimentació, cosmètica natural, higiene i complementació.

Des de El Racó de la Rosa, mirem més enllà de les nostres parets i per això constantment estem buscant nous productes de qualitat per donar resposta a les necessitats i ampliar el ventall de productes que poem a l’abast de qui ens ve a veure. A l’hora de seleccionar un producte hi ha quatre factors que considerem fonamentals i la nostra voluntat és trobar el millor equilibri entre ells:

Producte ecològic, garantit amb segells de certificació oficials.

Producte de proximitat, per evitar la contaminació que generen els llargs desplaçaments a la vegada que potenciem els productes locals i de temporada.

Preu raonable, que no vol dir econòmic. Busquem el millor preu possible sense rebaixar la qualitat del producte. No totes les marques són iguals ni usen els mateixos components. Cal anar més enllà del marketing i d’ofertes no del tot sinceres.

Producte de qualitat. Si ens volem diferenciar les grans superfícies que ofereixen preus molt més assequibles només ho podem aconseguir fent una aposta decidida per la qualitat del producte que oferim.

La cerca d’aquest equilibri és fruit d’un element definitori de El racó de la rosa: les persones són el més important. Aquest tret bàsic passa davant del que sembla hauria de ser l’objectiu d’una botiga: vendre. Per nosaltres el més important és la persona, no la venda i per això amb sinceritat i amb tota la informació a l’abast mirem de donar la millor resposta a les necessitats de qui ens visita.

 

 

Adreça & Contacte

Avd. Mistral 10, Barcelona
Telèfon: 934253211
Horari avui:
9:30-14:30
17:00-20:30
Horari setmanal:
Dilluns
9:30-14:30
17:00-20:00
Dimarts
9:30-14:30
17:00-20:30
Dimecres
9:30-14:30
17:00-20:30
Dijous
9:30-14:30
17:00-20:30
Divendres
9:30-14:30
17:00-20:00
Dissabte
10:00-14:30
Diumenge
Tancat
Contactar
“”

Escriu una opinió

CAPTCHA code

Facebook