fitxa header generated in 0.871 seconds
">

Afegeix el teu negoci a Bcn.info

Tens un restaurant, bar, cafeteria.. ? Ofereixes serveis turístics? Vols afegir un hotel, camping o lloc on allotjar-se per dormir ?

Zona auto administrable amb textos, imatges, logotip i promocions personalitzables.
Classificació en categories i fàcil indexació a google.
Difusió de les novetats del teu negoci a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Google Plus i Pinterest.
Estadístiques i notificació al correu electrònic sobre l'abast i repercusió de les publicacions a les xarxes.
Possibilitat d'escollir una o diverses ciutats: Vilanova i la Geltrú, Reus, Tarragona, Mora d'Ebre, L' Ampolla, Tortosa, Sant Carles de la Ràpita, La Sènia, Ulldecona, Vinaròs, Benicarló, Castelló, Sant Jaume d'Enveja, Deltebre, Alcanar.. entre d'altres.
Banners publicitaris del logotip amb visibilitat a totes les seccions de la web.
Arriba a clients potencials i incrementa les ventes.
Ubicació en mapa interactiu per a que et localitzen ràpidament.




Tens dubtes o no ho tens clar? Et contactem per telèfon o e-mail sense cap tipus de compromís!

Afegeix el teu negoci
Twitter Facebook Google Plus Pinterest Instagram
Coses a fer
a Barcelona

Lo Segador

General
Descripció
Galeria
Ubicació
Opinions
Compartir
Més

Lo Segador-Casa Rural

Situat a la peculiar vila del Poblenou del Delta, al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, la casa rural Lo Segador no deixa indiferent a cap dels seus visitants. La pau i la natura que l´envolta, així com el tracte amistós de la gent del voltant us aportaràn unes experiències úniques de les quals no voldreu gaudir nomès un sol cop.

Cuina i un menjador comunitari

Terrassa i jardí

Entorn

El paisatge del Delta té una forta personalitat. Les terres totalment planes li donen un aspecte particular. Els extenssos arrossars, cambien segons les estacions, (terrosos al hivern, inundats d’aigua a la primavera, verds a l’estiu), dominen la fisonomia del Delta. A la banda litoral trobem uns dels paisatjes més atractius de la Mediterrànea: grans llacunes envoltades per canyissars i jonqueres. A la part perifèrica trobem grans extensions de sòls salins amb salobrars i platges llargues i desertes, amb dunes coronades de borró i altres plantes ben adaptades al medi.

Els ocells del Delta tenen una importància quantitativa i qualitativa de relevància internacional. El Delta aplega algunes de les colònies de cria d’ocells marins més importans de la Mediterrànea. Al Delta s’han observat més de tres-cents cinquanta espècies de les prop de les sis-centes que existèixen a tota Europa.

Ubicació al mapa

Clica per ampliar

Activitats

És el lloc perfecte per a tastar la deliciosa cuina local i realitzar activitats saludables respectant el contacte amb el medi ambient: bicicleta, windsurf, birdwatching o simplement relaxar-se i gaudir de quilòmetres i quilòmetres de platges verges protegides.

Adreça & Contacte

C/ Major 14, Poble Nou Del Delta
Telèfon: 636517755
Contactar
“”

Escriu una opinió

CAPTCHA code